6/30/2017

TUČA I PREKID PROGRAMA U PAROVIMA: Reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)
 
Danas se oko podne dogodila tuča u rijaliti programu "Parovi" kada je na Milija posle duže rasprave sa Mirelom, nasrnuo Tihomir koji je i bio razlog rasprave dvoje novopečenih supružnika. 

 
Mladi bračni par Mirela i Mili započeli su raspravu još u kupatilu a zatim je nastavili u bašti vile "Parova" Mili je najpre nazvao Mirelu "Kurva raspala" i zamahivao rukama u pravcu njenog lica, na šta ga je ona upozorila da se smiri jer će otići u izolaciju.

Međutim Mili nije prestao već je nastavio sam sebe da udara po glavi na šta su ostali ukućani reagovali i pokušali da ga smire.
U narednom trenutku je Tihomir ušao u dvorište i onda je otpočela žučna rasprava koja je na kraju eskalirala u okršaj dvojice momaka. Ostatak ukućana je pokušao da smiri situaciju međutim to sve je otišlo u pogrešnom smeru do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje a program je prekinut. - SD
David DOGRABIO gošću u Parovima, Aleksandra u ŠOK-u!
 
Žurke u rijalitiju "Parovi" su čuvene, a kada se organizuju sredom, bude i atraktivnih gošći koje su tu da dodatno "začine" zabavu. Jedna gošća u vili sinoć je zapala za oko Davidu Dragojeviću, koji joj je sve vreme nešto objašnjavao na uvce i to naočigled njegove rijaliti supruge, Aleksandre Subotić.

Aleksandra je i David su se nekoliko puta svađali i ove nedelje, pogotovo što on povremeno neumereno pije i puši cigare, što Aleksandri posebno smeta. Da li će ovaj njegov flert proći nekažnjeno, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, Aleksandrini obožavaoci su ljuti zbog njegovog ponašanja i to može da mu se obije o glavu pred finale "Parova", zakazano za 2. jul.


6/29/2017

TRESLA SE! Anamarija saznala za PRELJUBU - gušila se u suzama, pa mu rekla da je KRAJ!
 
Anamarija Džambasov emotivno je slomljena nakon saznanja da je na sinoćnoj žurci prevarena. Podsetimo, njen partner iz rijalitija "Parovi", Tihomir Filipović, ljubio se sa gošćom u vili naočigled svih, a posle je pokušao da se opravda pijanstvom.

Anamarija je doživela težak udarac pred samo finale rijalitija. Ona je u suzama poručila da je Tihomir za nju mrtva osoba.
- Ne želim više da budem žrtva i da me neko non stop povređuje, ovoj je kraj! - uzviknula je Anamarija.
Tihomirovu preljubu osudili su i Anamarijini obožavaoci, tvrdeći da se on sve vreme "šlepa" uz njenu popularnost i da bio odavno bio izbačen da nije sa njom. - SD
PREKINUT PROGRAM! Vređao ženu, lupao se pesnicama u glavu, pa Tihomir POLUPAO njega! (VIDEO)
 
Pritisak koji trpe učesnici rijalitija "Parovi" očigledno je prevelik za Milutina Radosavljevića Milija. On je sinoć pobesneo na njegovu devojku iz rijalitija, Mirelu Lapanović, jer je navodno htela da ga pošalje u izolaciju. Govorio joj je "smeće jedno smrdljivo", a zatim je počeo da se udara pesnicama po glavi.

Kada su ostali učesnici videli da je vrag odneo šalu, prišli su mi i pokušali da ga smire, odvukavši ga od Mirele. On je nastavio da je vređa, pa je postojala bojazan da je udari. Zatim je prišao i Tihomir Filipović, koji ga je odgurnuo, pa su se nakratko i potukli, dok nije stiglo i obezbeđenje koje je odvuklo Milija. - SD


BRUKA PRED KRAJ! Tihomir prevario Anamariju sa SE*SI gošćom!
 
Sinoć je bila poslednja žurka u rijalitiju "Parovi", a učesnici su uživali uz pevače koji su ih zabavljali do pola tri ujutru. Nakon zabave, organizovana im je pena parti, tačnije žurka na bazenu, a Tihomir Filipović je izgleda zaboravio da je oženjen!

On je završio sa jednom gošćom u kupatilu, a potom u ćošku vile gde su se skrivali od Anamarije Džambasov, njegove rijaliti supruge. Oni su se mazili i ljubili, a atraktivni fudbaler je čak pokušao da se sakrije od kamere, tačnije da je okrene, međutim karma ga je izgleda stigla (što je prevario suprugu!), te se okliznuo i pao. Takođe, njemu preti i diskvalifikacija, jer je pomerio kameru.
No, njih dvoje su ubrzo nastavili svoju akciju, a Anamarija će sigurno biti besna zbog toga. Fanovi na društvenim vezama su takođe iziritirani, a samo jedan u moru komentara glasi: "Nitkov, sram ga bilo!" Mnogi smatraju da se Filipović i zadržao ovoliko dugo u rijalitiju samo zbog Anamarije, jer inače spada među nezanimljivije tipove u vili u Zemunu.


>>VIDEO LINK DAILYMOTION<<

SE*S NA SVE STRANE, ZA KRAJ! Poslednja žurka u Parovima!
 
Sinoć je održana poslednja žurka pete sezone rijaliti programa "Parovi". A u skladu s tim, učesnici su se potrudili da prirede gledaocima erotski šou za pamćenje.
 
Posle žive svirke oni su se premestili bazen velelepne vile, gde su strasti naprosto kulminirale. Prvo se Nikola Strahinjić Ploća poigrao sa gošćom na žurki, a zatim su David Dragojević i Aleksandra Subotić simulirali seks naočigled svih. Vrhunac večeri bili su Dalila Mujić i Dejan Dragojević koji su učesnicima priredili pravi erotski performans.
GREH U VRELINI TUŠ KABINE! Pred kraj Parova imao SE*S i to sa njom! (VIDEO)
 
Sinoić se odigrala poslednja, takoreći oproštajna žurka u petoj sezoni rijaliti programa "Parovi".

Od samog početka, veliku pažnju privuklo je ponašanje Nikole Strahinjića Ploće, koji se odmah okružio prelepim gošćama, koje su sišle u velelepnu vilu kako bi doprinele što boljoj atmosferi.

Da Ploća ni malo nije gubio vreme, govori i činjenica koju je svojim očima videla Aleksandra Subotić. Naime, učesnica je razglasila ostatku takmičara da je Ploća odveo jednu od devojka do tuš kabine - večitog "mesta greha" svih takmičara.


- Ja sam mislila da joj pokazuje kako izgleda toalet, a ond sam videla da je ušao sa njom unutra. Pa nije valjda da joj je pokazivao kako se koristi toalet papir - rekla je Aleksandra, dok se Ploća samo "zlobno" smeškao.
IZNEVERILI SU JE: Suza suzu stiže!

Kao i obično i večeras je bilo veoma burno u emisiji "Upoznajte Parove" u kojoj su otkrivene mnogobrojne intrige.
U jednom nastao je nesporazum kada je produkcija želela učesnicima da pusti prilog Pandorina kutija i kada je pušten video o Vesni Rivas.

Bila je to prava salva uvreda na Vesnin račun, između ostalog da je neiskrena, nekulturna, da se lažno predstavlja i da joj narod poručuje da prestane da huli i gata dok nije prekasno.

 
Očekivano Rivasovu je ovo izuzetno pogodilo, pa je kroz suze žestoko poručila:
- Zabili ste mi nož i leđa i izdali me. Pljunuli ste na mene i na sve što sam uradila u životu i za ovu kuću. Devalvirali ste sve. Stidite se, sram vas bilo. Ne želim ništa više da imam sa vama. Raskidam sve sa ovom kućom, od ugovora o ulasku u "Parove 6" nakon ovoga nema ništa. Ono što smo potpisali ćemo i raskinuti. Nema produžetka, vi ste me izdali. Sa vama sam završila ovog trenutka. Zaklela sam se u dvorištu sa moje 3 kletve da više nikada neću učetvovati u ovom rijalitiju. Pljunuli ste me 4 dana pred finale.

Uzaludni su bili pokušaji Anđele Lakićević koja je pokušala da ispravi situaciju, međutim Vesna nije htela ni da čuje.

TRESE SE VILA PAROVA: Zerina otkrila TAJNU Ljube Pantović!
 
Zerina Hećo je gostujući u emisiji "Upoznajte Parove" u studiju voditeljke Jovane Jeremić objasnila šta se tačno desilo sa kikbokserkom Ljubom Pantović sa kojom se čula nakon izlaska iz rijalitija.

- Zameram Aleksandri neke stvari, Nikola zna o čemu pričam. Što se tiče Ljube, Aleksandra mi je dala broj njene majke da joj kažem da joj je ćerka dobro. Nisam bila upućena u to da ona govori protiv produkcije, ona je iskoristila naš razgovor, objavila naš skrinšot, rekla mi da se javim, brisala je sve što je ona pisala, ja naravno nisam ništa pljuvala po produkciji. Tvoja majka, Aleksandra, treba da bude zahvalna ovoj kući, popularna si zahvaljujući televiziji. Komentar Ljube da sam ja loša majka, pa eto nek se vidi ko je loša majka. Ova produkcija te je stvorila, dala ti honorar, popularnost i lagodan život, a vi im ovako vraćate - objasnila je Zerina.

 
Aleksandra se baš razbesnela nakon što je ovo čula, pa je žestoko odbrusila:
- Moja mama je najbolja na svetu, ja je uvek podržavam. Ako je neko branio produkciju onda sam to ja. Ja sam prva govorila Ljubi da ne radi to što radi. A ti Zerina prestani da širiš neistine, da si bila ozbiljan igrač ostala bi u rijalitiju. - SD
Ispovest sestre Gorane! ALEKSANDRA JE UNIŠTILA NAŠU PORODICU!

Nakon što je režija u emisiji "Upoznajte Parove" pokazala članak u kojem piše da se Aleksandrina sestra Gorana zbog nje iselila iz kuće, ona je objasnila i progovorila o porodičnoj situaciji koju su njeni roditelji pokušali da sakriju.

- Trudila sam se da zaštitim svoju sestru, ne znam zašto ovo radi. Ona je uživala sa Ljubom, dobijala je poklone, imala para. Ona je ušla u vezu sa tim dečkom, Ljuba nije imala ništa protiv dok nije popustila u školi. Jedan dan je otišla u školu i nije se vratila. Ljuba je sve zvala, naprvaila haos. Čekala je do sutradan, otišla u policiju i prijavila. Drugarica je rekla da je Gorana pobegla kod Nikole.

Ljuba je otišla po nju, Gorana je fizički nasrnula na nju, socijalna služba je rekla da ona može da živi gde želi sa 15 godina, samo da nije ugrožena. Gorana je bila kod Nikole, u jednom trenutku je pala psihički, nije imala finansija, pa je čak i htela da se vrati. Srboljub joj je davao novac. Nikola je došao u sukob sa svojim ocem, došli su kod nas, tu je bilo svega i svačega, oni su napadali Karađorđa. Nema potrebe da me pljuje, podržala me je dan pre ulaska u rijaliti. Roditelji nisu želeli da pričaju o ovome javno - ispričala je Aleksandra.


6/28/2017

ČEKA GA ZATVOR: Učesnik Parova mora da ODSLUŽI kaznu čim IZAĐE!

Kao i obično emisija "Upoznajte Parove" brojne intrige je izvukla na videlo.
Nakon sukoba sa Mladenom Vuletićem, Brankin otac gospodin Okuka je zaratio i sa pevačicom Ivanom Šašić koja je bila gost u studiju.
Ivana je probala da odbrani Branku i njenog dečka Mladena i rekla da kao jedan bivši rijaliti igrča zna kako je kada si dugo zatvoren, te da Branki otac dodtano ne staje na muku.

- Vi svaki put kada dođete svojim pričama upropastite svoje dete i napravite joj problem. Zašto joj ovo sada radite, tri dana pred finale? Zar vam nije žao da je vidite u suzama? Mladen Vuletić je jedan divan dečko. Dobar drug i da li je imao dveojke, to nema veze. Kad će, ako ne sada, u 40. godina? Za Branku niko ne može ništa ružno da kaže, gospodin Mladne treba da bude ponosan, a ne da joj svaki put stvara paniku, a posebno tri-četiri dana pred kraj. Pre emisije sam Vam rekla da je podržite, a pričaćete kad dođete kući, kao porodica - savetovala je pevačica Mladena Okuku.


Međutim, ovo je gospodina Okuku isprovociran odbrusio:
- Nemoj ti meni da pričaš šta da radim, ja sam mojoj ćerki najbolji prijatelj. Ti vaspitavaj svoju decu u moju porodicu se ne menjaj. Ja svoj stav imam već tri meseca i tu se ništa neće promeniti. Ne možete me ubediti u to.


Nakon novinskog članka u kojem piše da Mladena Vuletića čeka odsluženje zatvorske kazne nakon izlaska iz "Parova", on je objasnio spornu priču zbog koje ga, uostalom, Brankin otac ne prihvata za zeta.


- Odrobijao sam 33 meseca, bio sam u zatvoru zbog pljačke banke, nanošenja lakih i teških telesnih povreda, dobio sam 40 meseci, ali sam dobio amnestiju od 7 meseci. Nemam nikakvih suđenja, 2010. godine završio sam tu burnu prošlost. Imam samo za pojas u saobraćaju i to je to. Ništa me neće sprečiti, gde god da sakriješ ćerku, ja ću je pronaći. Nema sile na svetu koja će me zaustaviti da budem sa njom - objasnio je on.


Posebno je sve šokiralo priznanje Mladena Okuke da mu je čak Mladen Vuletić simpatičan.
- Ti si meni u neku ruku simpatičan, imaš osobina koje meni gode. Tvog razgovor na terasi sa Milijem i sa Slađom jedno jutro, to je stvorilo averziju prema teni. Tada sam video da nisi iskren. Branka, on će ti reći šta je pričao, ne želim javno - rekao je Okuka zagonetno.
Voditeljka je rekla da se o ovome priča već 6 meseci i da Okuka već jednom kaže o čemu se radi, međutim on je ponovio d aće Branki sve otkriti kada se završe "Parovi". - SD
HAOS U STUDIJU: Branka U SUZAMA, Vuletić je POLUDEO!
 
Večeras je na programu još jedno vaše izdanje omiljene emisije "Upoznajte Parove".
Voditeljka Jovana Jeremić je u studiju ugostila Mladenovu podršku, Pera Trokadera, novinara Milana Miloševića, zatim Brankinog oca Mladena Okuku, pevačicu Ivanu Šašić i bivšu učesnicu Zerinu Hećo.
Od samog starta je krenula prava drama, jer se Branka rasplakala kada je videla tatu.

- Ti si najbolji tata na svetu i ja te mnogo volim. Očekivala sam da ćeš doći, sanjala sam te pre neko veče.
- Tata te voli i ponosan na tebe, nema razloga da plačeš. Sve je ok. Neke stvari si trebala da poslušaš, srozala si se zbog nekih stvari, između ostalih i Mladena. Sad je gotovo, još tri dana do kraja, ja sam uz tebe - rekao je Mladen.

Branku je ovaj njegov odgovor iznenadio, pa je insistirala da joj kaže šta je to pogrešno uradila. Otac je bio konkretan i rekao joj:
- Razlog tvog pada rejtinga je Mladen. On nije omiljen u Višegradu, to moraš da znaš. Drugi razlog je Skrivena. Ti bi sigurno pobedila u ovom rijalitiju ili osvojila drugo mesto, nisi svesna kakvu podršku si imala. Sve je palo u vodu. To što traje između vas, trajaće još 3 dana i kraj, posle svako svojoj kući. Umesto da te podrži i kaže glasačima da glasaju za tebe, Mladen je podržao Slađu.

- Molim te, tata, nemoj da se svađamo u ovoj emisiji. Molim te, nemoj tako. Ne možeš da shvatiš neke stvari, jako dugo sam ovde. Mislila sam da ćeš doći sa drugačijom pričom. Izabrala sam drugu stranu i nisam pogrešila - odgovorila mu je ona.
U celu priču se umešao i Mladen Vuletić, koji je bio isprovociran uvredama na svoj račun.

- Prvo da mi se izvinite što ste mi uvredili oca u novinama. Širite neistine. Kako vas nije sramota da tako pričate, da sam ja Branki oborio rejting. Ako je neko bio dobar prema njoj onda sam to ja. Zakunite se u ćerku da je to što pričate istina - odbursio je Vuletić Brankinom ocu.




- Ja se ne bavim špekulacijama i pričama po kuloarima, ja se ničega ne stidim i pričam činjenice. Ja sam u potpunosti uz svoje dete i želim joj najbolje. Moje mišljenje je da Mladen nije za moju ćerku, daleko mu lepa kuća. Nijednom nije podržao Branku, svaki put je na forumu svojim fanovima poručivao da glasaju za Slađu - zaključio je gospodin Okuka.
- Koliko god što mi je drago da te vidim, mislim da nije dobro što si došao. Tata, stvaraš mi pritisak. Mnogo mi je teško. Hoću da čujem nešto drugo osim teme Mladena. Šta se dešava napolju? Znam kakav si čovek, koliko si razuman. Ti sa Mladneom nisi seo i pričao, on je dobar momak - pričala je Branka, međutim njen otac nije želeo da sluša.

Da li će Mladen i Branka ostati zajedno nakon ove večeri i kada se završi rijaliti, videćemo. - SD
HOĆU DETE DA TI NAPRAVIM: Povalio ju je na pod, pa PRIBIO uz sebe!

U toku jučerašnjeg izbacivanja u rijalitiju "Parovi", Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili su se posvađali. Njihov sukob se nastavio i kasnije, i imali su važan razgovor o budućnosti njihove veze.
Mirela je zamerila Miliju što je od sebe pravio žrtvu za stolom, i rekla mu da mu ostali ispiraju mozak. Ona je odbila da dalje sedi pored njega ukoliko on ne uradi nešto za nju.

Mili je na to pitao šta treba da uradi kako bi ona bila zadovoljna - a ona je odgovorila da je dovoljno da joj se samo izvini, kao muškarac ženi. Naglasila je da je zbog Milutina stavila na kocku 14 godina svog života napolju. Mili je prokomentarisao da je ona zaljubljena i zbog toga su joj emocije prenaglašene.


 
Međutim, izgleda da su nakon svih nesuglasica Mili i Mirela konačno uspeli da se pomire i reše probleme. Dok su ležali i odmarali krenuli su najpre da diskutuju o finalu "Parova" koje se bliži i koje je na programu u nedelju. Zatim su pričali o tome šta ih čeka i šta će biti sa njihovom vezom nakon izlaska iz vile.

Mirela se izvinjavala Miliju što mu je podigla pritisak i iznervirala, dok ju je on ubeđivao da je sve u redu i da je voli najviše na svetu. Golupčići su se zatim toliko opustili i zaboravili na kamere da su počeli strasno da se ljube i privijaju jedno uz drugo. Mili se toliko zaneo da je u nekoliko navrata rekao Mireli da želi da joj odmah tu napravi bebu, dok se ona bunila i rekla da nije mesto za to, ali ubrzo zavodljivo počela da ispituje šta bi joj sve radio. - SD
NIKO JE NIJE PREPOZNAO! Prava SE*S bomba! (FOTO)

Prvi put nakon što je iznenada napustila rijaliti šou "Parovi" zbog zdravstvenih razloga, Zerina Hećo došla je u studio Happy televizije u sasvim novom izdanju!
Naime, njena promena oduševila je voditeljku Jovanu Jeremić, ali posebno njenog muža Nikolu Lakića koji ju je zaljubljeno posmatrao na plazmi.

- Bebo, lepša si nego ikad. Sijaš. Jesi se zbog mene ofarbala u plavo? Znaš da sam slab na plavuše - poručio joj je Lakić.
- Ljubavi, čekam te, vratila sam se u svoju boju. Nedostaješ mi - odgovorila mu je Zerina.

Njih dvoje su se non-stop gledali na ekrnau, a verujemo da će Zerina Nikolu dočekati oberučke u nedelju.


RAZVEZALA JEZIK! Slađa je PRED SVIMA otkrila TAJNU učesnika, bićete u ŠOKU kad čujete!
 
Učesnici najpopularnijeg rijalitija "Parovi" već nekoliko dana pričaju o finalu koje je zakazano za 2. jul, odnosno za nedelju kada će biti proglašen pobednik 5. sezone Parova.
Međutim, Slađa Petrušić je tokom kućnog saveta istakla da će ulaziti u svaku narednu sezonu rijalitija na Happy televiziji ukoliko to bude bilo potrebno.

- Pojedine učesnike ovde je Happy televizija stvorila, tačnije "Parovi 5" i Vesna se slaže s tim. Zato oni da bi odradili to moraju da uđu u "Parove 6" da se oduže što ih je Happy napravio. Ja sam potpisala ugovor za sve moguće sezone, znači dok sam živa, kad god budem morala ući, ja ulazim i ne žalim se, tu sam gde sam zahvaljujući njima - istakla je ona.

 
Takođe, Slađa je prokomentarisala naš veliki praznik Vidovdan, nakon diskusije učesnika o tome koliko im znači nacionalni identitet.

- I danas ne znam da li su Petrušići Hrvati ili Srbi. Meni je drago što sam ovde doživela kao i svi da se ne gleda odakle je ko. Proslavili smo sve praznike, i za to sam ja, da se veselimo zajedno! Sve ružno iz naše prošlosti treba zaboraviti i pamtiti samo lepe stvari.




KAKAV PREOKRET! Dalila se predomislila i svojom ODLUKOM iznenadila sve!
 
Iako je rekla da više nikada neće učestvovati ni u jednom rijaliti šou", Dalila Mujić se izgleda predomislila!
I to baš sad, pred samo finale pete sezone najgledanijeg rijalitija na Balkanu.

Dalila je tokom kućnog saveta ispričala da je spremna za novu sezonu najpopularnijeg zabavno - humorističkog programa "Parovi" i tako iznenadila ostale učesnike.

 
- Što se tiče šeste sezone, spremna sam da uđem. Mislila sam da je ovo moj poslednji rijaliti, ali ne. Potrebna mi je pauza od mesec dana, tokom avgusta i ako u septembru počne, spremna sam da uđem od prvog dana i da zavrtim igru. Ali, moj ulazak zavisi od nečega. To ćemo sve videti. U šestu sezonu je ovde samo jednom ušao pobednik, Gastoz. Moj ulazak ne zavisi od pobede, nego kako će biti rešen moj problem sa ocem, šta on misli o mom ulasku u šestu sezonu. Iskreno pričam, mislim da ću ući ako budem pozvana i ako sve bude okej napolju - priznala je ona. - SD




ZLA ŽENA! Javila se u program i otkrila NAJMRAČNIJU Davidovu tajnu!

Aleksandru Subotić sačekalo je danas neprijatno iznenađenje u "Jutarnjoj kafici" u rijalitiju "Parovi". Jedno uključenje je potpuno poremetilo - javila se jedna gospođa da je upozori na nešto strašno u vezi Davida:

- David je alkoholičar. Sve će se promeniti kad izađeš. Vidimo na svakoj žurci da se napije, i tada postaje konfilktna ličnost - ustvrdila je gledateljka.

 
Ona ovo nije mogla da sluša, i morala je brzo da odgovori:
- Moj muž nije alkoholičar. Ponekad uzme neko piće i zapali cigaru, meni se ni to ne dopada i želim i to da iskorenim. Nemojte da mu prepisujete te osobine!
Takođe je rekla da razlog što je Davidu juče bilo loše nije alkohol, već ogoroman pritisak zbog finala. - SD


David saznao za pisma i besno viknuo - OSTAVLJAM JE!
 
Popularni rijaliti "Parovi" polako, ali sigurno bliži se kraju, zato je tenzija među takmičarima sve jača.

Naime, u "Jutarnjoj kafici" pokrenute su brojne teme, a na red je došla i priča o Aleksandrinim pismima za Čabarkapu.

 
David i Ljubina kći su od ranog jutra na meti gledalaca, a iz spoljnog sveta dolaze razne informacije koje im ugrožavaju brak.

Dragojević nije više mogao da ćuti, pa je objasnio celokupnu situaciju.

- Čabarkapina žena Klaudija ne zna kako da Aleksandru spusti, pa je objavila ta pisma. Ispalo je kao da je Aleksandra to slala dok je bila sa mnom. Želi da ja nju ostavim. Ljudi svašta rade, a ja na to ne padam - vidno uzrujan, izjavio je David.

Ono što je ostalo kao zaključak zasedanja u luksuznoj vili je da su Subotićeva i Dragojević nikad jači.
Aleksandra i David se svađaju od JUTRA - rekla mu je NE, ustala i otišla!
Burno veče u rijalitiju "Parovi" izrodilo je i nervozno jutro, puno neizvesnosti. Sinoć su Milutin Radosavljević Mili i Mirela Lapanović praktično raskinuli vezu (detaljnije OVDE), a sada su se posvađali i favoriti rijalitija, Aleksandra Subotić i David Dragojević. 

 
Svađa je počela oko banalne stvari - cigarete. David je zamolio Dalilu Mujić za duvan, a Aleksandra mu je prebacila što puši. Na to je Mujićeva rekla da ga ostavi na miru, pa je David, uprkos zabrani svoje rijaliti supruge, zapalio cigaretu. Posle toga, Aleksandra je samo ustala i izašla napolje. 
Osim toga, David je počeo da pije špricer od ranog jutra, rekavši da želi da se napije, što mu Aleksandra i inače brani. Videćemo kako će se završiti ova svađa omiljenih rijaliti ljubavnika. Za to vreme, obožavaoci Aleksandre Subotić sve su nezadovoljniji Davidovim ponašanjem i najavljuju da će glasati samo za nju. Mnogi tvrde i da se David samo šlepa uz nju i njenu popularnost, i da je uopšte ne voli i ne poštuje. 

Šta vi mislite?

RIBICA SEVA! Vendi je gostovala u "Parovima", zapričala se i RAŠIRILA noge!
 
Vesna Vukelić Vendi je svojevrsna legenda domaće folk muzike, a najpoznatija je po oštrom jeziku i specifičnom načinu izražavanja, koji bismo, u njenom stilu, nazvali pseudontelektualnim. E, Vendi je nedavno gostovala u studiju rijalitija "Parovi" gde je komentarisala događanja u vili u Zemunu.

Vendi je došla u miniću i zapričala se, kako ona to ume, a u tom procesu je malo više raširila noge i počastila gledaoce njenim mežunožjem.
U njenu odbranu, ti kauči u studiju "Parova" su baš niski, pa Vendi nije imala puno izbora i mogućnosti da odbrani svoj intimni deo. - SD
TUGA! VEZA JE PUKLA, I SAD...
 
U toku jučerašnjeg izbacivanja u rijalitiju "Parovi", Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili su se posvađali. Njihov sukob se nastavio i kasnije, i imali su važan razgovor o budućnosti njihove veze.

 
Mirela je zamerila Miliju što je od sebe pravio žrtvu za stolom, i rekla mu da mu ostali ispiraju mozak. Ona je odbila da dalje sedi pored njega ukoliko on ne uradi nešto za nju.
Mili je na to pitao šta treba da uradi kako bi ona bila zadovoljna - a ona je odgovorila da je dovoljno da joj se samo izvini, kao muškarac ženi. Naglasila je da je zbog Milutina stavila na kocku 14 godina svog života napolju. Mili je prokomentarisao da je ona zaljubljena i zbog toga su joj emocije prenaglašene. - SD





Bivša učesnica Parova postaje PO*NO GLUMICA! (FOTO)
 
Pevačica, model, spisateljica i profesorka italijanskog i latinskog jezika, sada je postala i po*no glumica.

Ava Karabatić, najpoznatija kao hrvatska starleta i bivša učesnica "Parova", je odlučila dodati još jedno zanimanje u svoju biografiju, pa je sada i po*no glumica. Ava je dobila ulogu u filmu režiserke Hani Domazet, pod nazivom "Tina i Sendi". Glavne uloge u filmu imaju glumice Tihana Lazović i Sanja Milardović, a Ava glumi bivšu po*no glumicu Aleksu.



- Prvi put imam priliku da budem ono što nikad nisam bila. U životu nisam pogledala porno film. Nikad nisam volela porno filmove niti me to zanima - rekla je Ava za hrvatske medije.
- Na sceni sam ekstremno dominantna, a u prirodi skromna i konzervativna. Ulazim u svet koji sam često sretala, ali nikad nisam bila učesnik - rekla je Ava koja je prošle nedelje snimala scene za novi film u Zagrebu.

- Avin lik je dosta strog i hladan, a ona je sve suprotno od toga. To mi je bila fora i zato sam je odabrala za ulogu. Plus, harizmatična je i zna da glumi - kaže režiserka filma.
Ava je nedavno osuđena na šest meseci uslovno zbog ucenjivanja bivšeg profesora univerziteta Živka Nižića. Zbog svega što je prošla, nakon što je objavila knjigu "Ja, nomad", priprema novu pod naslovom "Konačni obračun" u kojoj će se, kako i naslov kaže, obračunati sa svima. - SD


Pet dana pre FINALA, da je mogao, sve bi drugačije, sad je KASNO! (FOTO)
 
Jedno od najneizvesnijih izbacivanja u vili "Parova" je bilo sinoćno, kada je popularni rijaliti napustio Goran Kaleb Mič.
 
Mič je napustio rijaliti pet dana pred finale, što ga je vrlo pogodilo. On je i sam rekao da kada bi ušao ponovo u vilu, sve bi radio drugačije... Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili su odahnuli, jer su i oni bili najslabije karike...

 
- Da je od početka bio sa nama, stigao bi do finala - rekla je Slađa Petrušić.
Podsetimo, u nedelju je iz rijalitija izbačen Kameron Mejfild Kem, a Mič je tada jedva "pretekao". On (Mič) je svakako sam kriv za to, jer nije bio suviše aktivan u programu, osim kad su žurke u pitanju, tu je bio neumoran. - SD


NAKON NERVNOG SLOMA Mili u jako teškoj situaciji!
 
Milutin Radosavljević se večeras toliko razbesneo da se čini da je doživeo nervni slom. Naime, Mili se iznervirao zato što su takmičari licitirali koliko su on i Mirela imali seks.
- Vi mene pravite budalom, ja ne mogu više. Mirela bezobrazna si, ne mogu da te gledam - vrištao je Mili, a potom počeo da skače od muke.

 
Ja nisam ničiji trofej, ne mogu da verujem šta sam čula - rekla je Mirela, a potom počela da se krsti.
Milutin se toliko potresao da je bio crven kao paprika i a koliko je vrištao izgubio je glas!
ON JE OSVOJIO PRVO MESTO! Vesna to nije podnela!
Burno veče u vili "Parova" se zahuktava, a otvorilo se i prvo mesto na tabeli.
Naime, na vrhu tabele je bio Dejan koji je imao više od 35% glasova podrške...
- Nemam reči da jedan tako smoran dečko bude na vrhu - rekla je Vesna.
Dejan je samo nastavio da se mazi sa Dalilom.

 
Za to vreme Mirela i Milutin su imali žučnu raspravu! Naime, Mirela je napala Milutina da joj se u sve meša. A potom je Nikola Lakić podgrejao atmosferu...
- Slala si poljupce Ploći kad si pošla u talet - rekao je Lakić.
Ploća je potvrdio ovu priču, a Mili se šokirao.
- Sve je ovo zakuvala Dalila - rekla je Mirela.