6/28/2017

ČEKA GA ZATVOR: Učesnik Parova mora da ODSLUŽI kaznu čim IZAĐE!


Kao i obično emisija "Upoznajte Parove" brojne intrige je izvukla na videlo.
Nakon sukoba sa Mladenom Vuletićem, Brankin otac gospodin Okuka je zaratio i sa pevačicom Ivanom Šašić koja je bila gost u studiju.
Ivana je probala da odbrani Branku i njenog dečka Mladena i rekla da kao jedan bivši rijaliti igrča zna kako je kada si dugo zatvoren, te da Branki otac dodtano ne staje na muku.

- Vi svaki put kada dođete svojim pričama upropastite svoje dete i napravite joj problem. Zašto joj ovo sada radite, tri dana pred finale? Zar vam nije žao da je vidite u suzama? Mladen Vuletić je jedan divan dečko. Dobar drug i da li je imao dveojke, to nema veze. Kad će, ako ne sada, u 40. godina? Za Branku niko ne može ništa ružno da kaže, gospodin Mladne treba da bude ponosan, a ne da joj svaki put stvara paniku, a posebno tri-četiri dana pred kraj. Pre emisije sam Vam rekla da je podržite, a pričaćete kad dođete kući, kao porodica - savetovala je pevačica Mladena Okuku.


Međutim, ovo je gospodina Okuku isprovociran odbrusio:
- Nemoj ti meni da pričaš šta da radim, ja sam mojoj ćerki najbolji prijatelj. Ti vaspitavaj svoju decu u moju porodicu se ne menjaj. Ja svoj stav imam već tri meseca i tu se ništa neće promeniti. Ne možete me ubediti u to.


Nakon novinskog članka u kojem piše da Mladena Vuletića čeka odsluženje zatvorske kazne nakon izlaska iz "Parova", on je objasnio spornu priču zbog koje ga, uostalom, Brankin otac ne prihvata za zeta.


- Odrobijao sam 33 meseca, bio sam u zatvoru zbog pljačke banke, nanošenja lakih i teških telesnih povreda, dobio sam 40 meseci, ali sam dobio amnestiju od 7 meseci. Nemam nikakvih suđenja, 2010. godine završio sam tu burnu prošlost. Imam samo za pojas u saobraćaju i to je to. Ništa me neće sprečiti, gde god da sakriješ ćerku, ja ću je pronaći. Nema sile na svetu koja će me zaustaviti da budem sa njom - objasnio je on.


Posebno je sve šokiralo priznanje Mladena Okuke da mu je čak Mladen Vuletić simpatičan.
- Ti si meni u neku ruku simpatičan, imaš osobina koje meni gode. Tvog razgovor na terasi sa Milijem i sa Slađom jedno jutro, to je stvorilo averziju prema teni. Tada sam video da nisi iskren. Branka, on će ti reći šta je pričao, ne želim javno - rekao je Okuka zagonetno.
Voditeljka je rekla da se o ovome priča već 6 meseci i da Okuka već jednom kaže o čemu se radi, međutim on je ponovio d aće Branki sve otkriti kada se završe "Parovi". - SD

test

0 comments: