6/29/2017

Ispovest sestre Gorane! ALEKSANDRA JE UNIŠTILA NAŠU PORODICU!


Nakon što je režija u emisiji "Upoznajte Parove" pokazala članak u kojem piše da se Aleksandrina sestra Gorana zbog nje iselila iz kuće, ona je objasnila i progovorila o porodičnoj situaciji koju su njeni roditelji pokušali da sakriju.

- Trudila sam se da zaštitim svoju sestru, ne znam zašto ovo radi. Ona je uživala sa Ljubom, dobijala je poklone, imala para. Ona je ušla u vezu sa tim dečkom, Ljuba nije imala ništa protiv dok nije popustila u školi. Jedan dan je otišla u školu i nije se vratila. Ljuba je sve zvala, naprvaila haos. Čekala je do sutradan, otišla u policiju i prijavila. Drugarica je rekla da je Gorana pobegla kod Nikole.

Ljuba je otišla po nju, Gorana je fizički nasrnula na nju, socijalna služba je rekla da ona može da živi gde želi sa 15 godina, samo da nije ugrožena. Gorana je bila kod Nikole, u jednom trenutku je pala psihički, nije imala finansija, pa je čak i htela da se vrati. Srboljub joj je davao novac. Nikola je došao u sukob sa svojim ocem, došli su kod nas, tu je bilo svega i svačega, oni su napadali Karađorđa. Nema potrebe da me pljuje, podržala me je dan pre ulaska u rijaliti. Roditelji nisu želeli da pričaju o ovome javno - ispričala je Aleksandra.


test

0 comments: