7/29/2017

DETALJI NOVE EMISIJE "U KORAK SA PAROVIMA"
 
Gledaoci, koji  su besomučno pozivali Hepi televiziju, raspitujući se kad počinje sledeća sezona neprevaziđenog rijalitija, obradovaće se novom serijalu pod nazivom “U korak sa „Parovima!“Produkcija Hepi televizije se za novi serijal odlučila, jer popularnost učesnika zabavno humorističkog programa neverovatno raste.
Na terenu su danonoćno ekipe koje budno prate svaki korak omiljenih takmičara, koji su prošli kroz luksuznu vilu.
Sa učesnicima najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, svakodnevno će biti i lepe vodteljke –Bojana Ristivojević, Anđela Lakićević i Jovana Jeremić, što će gledaocima pružiti potpuni osećaj da „Parovi“ i dalje traju, jer su omiljeni junaci rijaliti serije na ekranu.
Prva epizoda biće emitovana u ponedeljak 31.07. od 23:30 a kamere će u korak pratiti Dalilu Mujić i Dejana Dragojevića. - HappyTV

7/02/2017

Parovi Uživo Stream

Pronasli smo stream za sve one koji nisu u mogucnosti da prate finale. Nadamo se da ce raditi sve do zavrsetka. Hvala.

BOMBA! Zna se i PRVA UČESNICA sledeće, 6. sezone Parova!

Večeras u studiju vile "Parova" gostuju i stari pobednici popularnoj rijalitija. Međi njima su Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić i Miloš Vuković Riki. Zorica i Miloš bili su, kao par bili pobednici prve sezone.


U četvrtoj sezoni, Zorica je bila u vezi sa Gastozom. Voditeljka Jovana Jeremić je kosntatovala da su oba njena bila dečlka dobro prošla u životu i da ona svakog izvede na pravi put.
Zorica je u šali konstatovala da jedino ona ne uspeva da se uda.
- Možda će se to desiti kada uđem u 6. sezonu! - rekla je Zorica, a na voditeljkino pitanje da li stvarno ulazi u vilu u sledečem krugu, ona je rekla "da".  - SD
PRVA FINALISTKINJA IZBAČENA! Vilu napustila .. (FOTO)

Od deset finalista, prva je napustila vilu "Parova" V.R. Ona je izašla na binu i rekla da jedva čeka da ode kući i popije kafu sa svojim sinom, koji je večeras došao u vilu u Zemunu da je sačeka.

 
- Ja sam srećna što sam od starije garde ostala do kraja, a ovu sezonu je obeležila mladost. Iznedrili smo nove rijaliti duše - zaključila je Rivasova. - SD

7/01/2017

PROCURIO SNIMAK IZ WC-A: ŠTA su tamo radili Aleksandra i David!
 
Kraj pete sezone rijalitija "Parovi" samo što nije. Veliko finale je zakazano za sutra, 2. jul, a stanovnici luksuzne zemunske vile su veseli, ali i setni što se šou završava. Oni se polako pripremaju za završnicu.

 
U sklopu priprema, rijaliti supružnici su rešili da se doteraju za kraj. Aleksandra Subotić i David Dragojević su se ulepšavali za finale, a Ljubina kći se u jednom momentu dohvatila žileta i obrijala starijeg Dragojevića.
UHVAĆENI NA DELU: Dalila se ljubi sa Tihomirom! (VIDEO)
 
Na poslednjem regularnom izbacivanju iz rijalitija "Parovi", Tihomir Filipović je imao najviše glasova publike koji su slali SMS-ove ne bi li ga zadržali u vili. Tako je pokazao da u njemu čuči potencijal i tako se svrstao u red favorita pred veliko finale koje je zakazano za sutra, 2. jul.
 

 
Baš u danu kada je slavio dobar rezultat na glasanju, produkcija "Parova" je rešila da se poigra sa njim i Dalilom Mujić. Oni su iskopali jedan stariji snimak gde se navodno, kako tvrdi produkcija, vidi kako se njih dvoje ljube i varaju svoje rijaliti supružnike - Anamariju Džambazov i Dejana Dragojevića.
Međutim, njih dvoje su uporno poricali da je do poljupca došlo. Dalila je rekla da se na snimku jasno vidi kako se nisu dodirnuli usnama, a u pozadini su svi vikali i smejali se kao da joj ne veruju.


 
Njen saučesnik u "zločinu", Tihomir Filipović je takođe negirao i potom poljubio Anamariju da joj stavi do znanja da mu je ona jedina u životu.


HOT VIDEO IZ WC-A: Pala akcija Mirele i Ploće! Mili gleda u ŠOKU!
 
Nikola Strahinić Ploća je pretio Milutinu Radosavljeviću Miliju da će mu spavati sa rijaliti suprugom Mirelom Lapanović i to samo nekoliko dana pred kraj "Parova". To ipak nije uradio, ali je s njom imao vrelu akciju u toaletu luksuzne zemunske vile.
 


Ploća je Slovenku zagrlio otpozadi, ruke su mu bile tamo dole, na njenom stomaku, pa i malo niže. I skakali su uz pesmu Željka Bebeka "Da je sreće bilo, ti bi sa mnom spavala", a Mirelin raskošan dekolte je samo poskakivao od ritma.

 
Produkcija je rešila da pusti ovaj snimak pred ukućanima, a kako je Mili reagovao pogledajte u snimku:

 



Nikola Ploćo vata Mirelu za Pi*ku!!!! by office87
ŠOKANTO! Uživala je u plesu, a onda je krenuo KUHINJSKIM NOŽEM na nju!
 
Veliko finale rijalitija "Parovi" se približava. Došlo je vreme da još neko od učesnika napusti vilu.

Nominovani takmičari su bili: Vesna Rivas, Miljana Kulić, Mirjana Praizović, Nikola Strahinjić, Nikola Lakić, Mladen Vuletić i Tihomir Filipović.


 
Učesnici su čekali da vide ko je treći na tabeli, ali ceo proces je prekinuo poznato-nepoznati glas.

Skrivena se uključila u program i pitala Vesnu Rivas da ispriča priču o jurenju kuhinjskim nožem.



Vesna je ustala i prepričala kako ju je otac zbog plesa sa nepoznatim dečkom jurio kuhinjskim nožem kada je bila jako mlada.

 
Takođe, priznala je kako je  nasrnuo nožem na nju, nakon što je udario njenu majku, ali ona se suočila sa nasilnim ocem i prekinula lanac nasilja.

Ubrzo su učesnici saznali da je na trećem mestu Miljana Kulić, koja definitivno ostaje u vili.
VILA PAROVA U ŠOKU: Ovaj takmičar je prvi na tabeli!
 
U luksuznoj vili "Parova" je u toku izbacivanje.

Svi takmičari imali su priliku da izraze svoje mišljenje ko će biti prvi na listi.


 
Tihomir Filipović se izjasnio u korist sebe, dok su svi ostali učesnici verovali da će to biti Mladen Vuletić.

Na iznenađenje svih na tabeli je bio Tihomir sa 29,2%, a ovoj vesti se najviše obradovala Anamarija.


 
Filipović se zahvalio svojim glasačima i obećao da će do kraja da izaziva svoje protivnike.

Većina takmičara smatra da je tabela lažna, ostaje da vidimo da li je u pitanju vešta igra produkcije. - SD



KAZNA PRODUKCIJE, PA SLOM ŽIVACA!

Sinošnja emisija "Upoznajte Parove" podigla je atmosferu.

Vesna Rivas dobila je novčanu kaznu od strane produkcije jer je vređala voditeljku Anđelu Lakićević.

 
Rivasova je ovo veoma teško podnela te je vikala na sav glas, kao da ima slom živaca. - SD
UNELI DROGU? TRESLA se vila 3 dana pre finala!

Velika prašina digla se u "Parovima". Naveliko se pričalo da su trojica učesnika rijalitija, Mladen Vuletić, Nikola Strahinjić i Nikola Lakić, uneli drogu u vilu i da su je pušili pored bazena. Zbog toga ih je produkcija poslala na testiranje, a nad glavom im je visila momentalna diskvalifikacija i to samo tri dana pre velikog finala koje je zakazano za 2. jul.





Sinoć su u vili održane poslednje nominacije u 5. sezoni, a nominovani su: Vesna Rivas, Miljana Kulić, Mirjana Praizović, Nikola Strahinjić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić.




Međutim, pažnju sa nominacija skrenula je priča o drogi i nedozvoljenim supstancama.




Produkcija je odmah regovala i ovu trojicu takmičara podvrgla ispitivanja, uz najavu da će biti izbačeni ako nalazi budu pozitivni. Posle velike drame i neizvesnosti, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da nije bilo razloga za brigu i da neće biti diskvalifikacija jer je rezultat bio negativan. Izgleda da je u pitanju bila samo cigareta iako su sva trojica nominovana od strane produkcije... - SD
NOVI, ŽESTOK OBRAČUN! Dalila i Aleksandra!
 
A taman su se primirile strasti između "veterničkih snajki". Učesnice pete sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić i Dalila Mujić, jutros su ponovo imale žestok obračun. Dalila je rekla Aleksandri da je Čabarkapa dobro opisao i da je ona prava kobila. Podsetimo (za svaki slučaj), Aleksandar Čabarkapa je Subotićkin komšija iz Kaluđerice i njen bivši ljubavnik, inače oženjeni otac četvoro dece. Sa njim Aleksandra ima ćerku Magdalenu. 

Pored toga je dodala da će je gledati samo još dva dana i da nakon toga više neće nikada poželeti da se vidi sa njom.
Aleksandra na sve to nije odgovarala, nego je samo napustila dvorište i uputila se u sobu.


Njih dve, koje su u vezi sa učesnicima, braćom Davidom i Dejanom Dragojevićem iz Veternika, spadaju u favorite za pobedu u rijalitiju, a finale je prekosutra (2. jula). Tako da nije čudno što je Dalila krenula đonom na Aleksandru, koja će po mnogim procenama ipak odneti pobedu u "Parovima". Ipak, ako Aleksandra ostane u vezi sa Davidom, a Dalila sa Dejanom, teško da će moći da je izbegava sve vreme...  - SD
KAKAV BLAM! GDE je David UDARIO glavom SMEŠNO (VIDEO)
 
Na poslednjoj žurci u petoj sezoni rijalitija "Parovi" videli smo najurnebesniji pad - i to možda i u istoriji šoua na "Hepi" televiziji. Neposredno pred samo finale koje je zakazano za nedelju, 2. jul, učesnici su se opustili i napravili ludu zabavu, naročito na bazenu.
David je izvodio akrobacije sa jednom od gošća koje su ušle specijalno za žurku. A onda je doživeo peh. Okliznuo se i napravio je urnebesan pad.